Cookies

Informacion

Cookies janë skedarë të vegjël që përmbajnë informacione të ruajtura në shfletuesin e kompjuterit tuaj gjatë shfletimit të faqes së internetit kolonja.com dhe mund të hiqen në çdo kohë. Ne përdorim cookies për funksionimin më të mirë të mundshëm të faqes kolonja.com, shfletimin tuaj të saktë, lidhjen dhe lëvizjen në faqe, si dhe për sigurimin e përmbajtjes së reklamave bazuar në interesat dhe nevojat tuaja. Ne gjithashtu përdorim cookies për të analizuar se si vizitorët përdorin kolonja.com, si po shfletojnë ose si i rregullojnë problemet dhe për të përmirësuar strukturën dhe përmbajtjen e kolonja.com.

Të detyrueshme

Cookies rreptësisht të nevojshme janë thelbësore për funksionimin e duhur të kolonja.com. Ata ju lejojnë të shfletoni dhe përdorni faqen si duhet. Pa këto cookies, ne nuk mund të ofrojmë funksionim efektiv të kolonja.com.

Cookies të performancës

Cookies e performancës mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin kolonja.com, për shembull, cilat faqe vizitojnë më shpesh dhe nëse shfaqen mesazhet e gabimeve nga faqet e internetit. Ato përdoren vetëm për të përmirësuar performancën e një faqe interneti.

Cookies të funksionalitetit

Këto cookies lejojnë kolonja.com të mbajë mend zgjedhjet tuaja, siç është emri i përdoruesit që keni deklaruar, publikimet që keni bërë, etj. Informacioni i mbledhur nga këto cookies është i lidhur vetëm me shfletimin tuaj në faqen tonë dhe nuk mund të regjistrojë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqe të tjera. Nëse nuk i pranoni këto cookies, performanca dhe funksionaliteti i kolonja.com mund të ndikohet dhe aksesi juaj në përmbajtjen e saj të kufizohet.

Cookies të targetimit / reklamave

Cookiet e targetimit përdoren për të shpërndarë përmbajtje që u përshtatet më mirë interesave tuaja. Ato mund të përdoren për të dërguar reklama / oferta të synuara, për të kufizuar përshtypjet e reklamave, ose për të matur efektivitetin e një fushate reklamimi. Ata zakonisht vendosen për të “mbajtur mend” vizitën tuaj në një faqe interneti. Faqja e internetit e kolonja.com përdor Google Analytics për qëllime statistikore, marketingu dhe reklamimi.

Cookie të rrjeteve sociale

Ne përdorim edhe identifikimin nëpërmjet rrjeteve të ndryshme sociale. Konkretisht Facebook dhe Google. Kur ju pranoni të identifikoheni nëpërmjet njëres prej tyre apo me të dyja, secila nga këto rrjetet sociale bashkëngjit në faqen Cookie të cilat “mbajnë mend” identifikimin tuaj mes tyre.