Kolonja.com Blog

Postimet me te fundit nga Kolonja.com

RRUGA ERSEKE – LESKOVIK SIPAS MENDESIE AKTUALE

RRUGA ERSEKE – LESKOVIK  ANALIZE DHE VLERESIM SIPAS MENDESISE AKTUALE HYRJE Ne vitin 1972, ne gjimnazin e Ersekes u shtua frengjishtja, gjuhe e huaj e dyte mbas rusishtes. Literatura midis te dyja gjuheve kishte nje ndryshim te madh. Teksi francez tregonte civilizimin e jashtezakonshem francez, kurse teksti rus shume pak nga kjo. Ne nje leksion,…

Lexo me shume