RRUGA ERSEKE – FRASHER -ÇOROVODE PERSHKRIM

RRUGA E RE ERSEKE – FRASHER – ÇOROVODE        PERSHKRIM I GJURMES SIPAS TERRENIT       PSE ESHTE ZGJEDHUR KY AKS I RI RRUGOR HYRJE Nga pervoja, ne diskutimin e infrastruktures se rrugeve te reja, ne zona kryesisht kodrinore-malore, nga institucionet vendore dhe qendrore, kam konstatuar shume qendrime te njeanshme. Analiza e domosdoshmerise dhe leverdishmerise, eshte…

Read more

SKENDER LUARASI INTERVISTE 1

AUTOINTERVISTE 2 E ARKITEKT PAQESOR KAJMAKU “SKENDER LUARASI, FIGURE MITIKE APO NJE ANETAR I ELITES INTELEKTUALE TE KOMBIT”. Ne perkujtim te 120 vjetorit te lindjes te Skënder Petro Luarasit, nje nga personalitetet më përfaqësues të inteligjencies shqiptare në shekullin XX, po zhvillojme nje interviste me arkitekt Paqesor Kajmaku. Pyetje 5. Nga njohja e paket qe…

Read more